Over ons

De trainingen van www.projectmanagement-training.be worden gegeven door een groep van samenwerkende freelance consultants, ondersteund door een office manager. Elke trainer brengt zijn eigen specialisaties binnen projectmanagement: IPMA certificering, non-profit organisaties, technologiebedrijven, verandertrajecten, creatieve sector, ict projectmanagement of overheid. De trainers hebben allen meer dan 20 jaar ervaring met het projectmanagementvak. Een aantal trainers is Prince2 geaccrediteerd. Alle trainers hebben meer dan 10 jaar ervaring in lesgeven en advisering.

ir. Everdien Breken (1960)
Everdien Breken (MSc, MA) heeft Geodesie gestudeerd aan de Technische Universiteit Delft (1987) en Fine Art aan de Masteropleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (2010). Zij werkte vanaf 1987 als consultant en specialist Geografische Informatiesystemen, waar ze al snel ook de rol van projectmanager op zich nam. Als projectleider heeft zij gewerkt voor zowel profit als not-for-profit organisaties. Ook heeft ze ervaring als lijnmanager in de not-for-profit. Zij is sinds 2006 zelfstandig ondernemer en concentreert zich momenteel op het leiden van Internet projecten en projecten in de wereld van de beeldende kunst. Daarnaast is zij Prince2 trainer en is ze als trainer verbonden aan www.projectmanagement-training.be. Ook treedt zij op als coach van beginnend projectmanagers. Haar specialiteiten binnen projectmanagement zijn: internet projectmanagement, Prince2 projecten en kunstprojecten.

ir. Wouter Baars (1969)
ir. Wouter Baars (MSc.) is oprichter van www.projectmanagement-training.net. Hij studeerde technische bedrijfskunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven en maakte daar voor het eerst kennis met de theorie van projectmanagement. Na zijn studie heeft hij in diverse projecten gewerkt, eerst als projectmedewerker maar al snel als projectleider of projectmanager. Hij deed onder andere projecten voor KPN, Waag Society, de Europese commissie, diverse universiteiten en musea en vele kleinere organisaties. Hij is gespecialiseerd in kleine tot middelgrote bedrijven, startups, non-profit, duurzaamheid en de creatieve sector maar kent het hele veld van projectmanagement, van improvisatie via Agile tot en met Prince2 en Ipma. Wouter Baars is auteur van het open source handboek voor Projectmanagement.

Paul de Waal (1959)
Paul de Waal heeft na zijn opleiding tot onderwijskundige diverse management en bedrijfskunde opleidingen gedaan. Hij is daarnaast opgeleid tot coach en PRINCE2 geaccrediteerd trainer. Paul heeft als informatieanalist, lijn- en projectmanager lange tijd gewerkt bij verschillende internationale organisaties en daar projecten geleid op het gebied van logistiek, ICT en kantoorinnovatie. Hij heeft diverse projectmanagement trainingen en –opleidingen ontwikkeld. Paul is analytisch sterk, doorziet snel de kern van knelpunten en komt dan met mogelijke oplossingen. Als adviseur, trainer en coach begeleidt bij verander- en implementatietrajecten en ondersteunt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hij beheerst zowel de harde als zachte kant van projectmanagement. Zijn adagio luidt dan ook: projectwerk = mensenwerk.

Paul geeft trainingen projectmanagement, PRINCE2 en IPMA en vaardigheidstrainingen projectmatig werken en MS project. Zijn specialisaties zijn (internationale) projecten bij MKB, overheid, bedrijfsleven (ICT en/of bedrijfsprocessen gerelateerd), onderwijs en in de zorg en welzijnssector.

Mocht u een trainer zoeken met een andere of expertise dan hierboven of aanvullende expertise, neem dan contact met ons op. We hebben een uitgebreid netwerk van uitstekende trainers.