Home-oud

Projectmanagement

Belangrijk COVID-19 bericht

In verband met de corona crisis nemen we de volgende preventieve maatregelen om de gezondheid van deelnemers en onszelf te waarborgen:

 • We geven de training in grote zalen die geschikt zijn voor 20 of meer deelnemers.
 • Om voldoende afstand tussen de cursisten te kunnen waarborgen stellen we het aantal deelnemers tijdelijk op maximaal 7. Hierdoor is er tussen elke cursist een ruime afstand van minimaal 2 zitplaatsen.
 • We vragen alle deelnemers en trainer alleen te komen als ze zich 100% gezond voelen. Mocht je je niet goed voelen dan is kosteloos doorschuiven naar een volgende cursusdatum mogelijk.
 • De lunch wordt uitgereikt en zal op afstand van elkaar genuttigd worden.
 • We vragen cursisten verder alle richtlijnen te volgen over handen wassen en andere hygiene maatregelen.
 • Indien u een training wilt doorschuiven naar een latere datum dit jaar is dat sowieso kosteloos mogelijk. Geef dat aub zo snel mogelijk aan ons door.

Door de beperking van het aantal deelnemers kunnen de trainingen gewoon doorgaan maar er zijn voor de komende training nog beperkt plaatsen beschikbaar. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact met ons op.

Projectmanagement of Agile leren? 

Wij zijn gespecialiseerd in projectmanagement en agile. Bij ons kunt u terecht voor opleiding, advies en implementatie van projectmatig werken. Neem contact op voor meer informatie. Direct aanmelden voor een cursus doet u hier.

Komende trainingen: 

Opleiding DataLocatiePrijs
Agile & Scrum5 juni 2020Antwerpen€ 495
Projectmanagement / Projectmatig werken9-10-11 juni  2020 (startgarantie)Antwerpen€ 1295
Projectmanagement / Projectmatig werken20-21-22 oktober 2020 Antwerpen€ 1295

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

Klik hier voor meer data en locaties. Ga naar deze pagina om direct in te schrijven.

Project management opleiding in actie
Wie zijn wij?

Www.projectmanagement-training.be bestaat uit een team van samenwerkende consultants. Onze consultants hebben ruime ervaring als projectleider én als trainer. Sinds 2004 hebben wij duizenden mensen opgeleid en vele organisaties geholpen met projectmanagement. Vanuit een kantoor in Nederland en in België werken wij wereldwijd. Lees hier meer over ons team en kijk hier om een indruk te krijgen van onze opdrachtgevers.

 


Goed projectmanagement is belangrijk

Volgens de International Project Management Association (IPMA) is 40% van het werk op dit moment projectmatig. Dit omvat niet alleen grote projecten, maar ook kleinere projectmatige ‘klussen’ of Agile projecten. Bijna de helft van ons werk is dus op de een of andere manier projectmatig. Dat geldt voor allerlei soorten bedrijven: industrie, dienstverlening, not-for-profit, overheden, zorginstellingen, maar ook voor start ups. Organisaties die allemaal net even anders invulling geven aan het management van hun projecten.

In de huidige economie moeten producten en diensten steeds sneller worden vernieuwd. Vaardigheid in projectmanagement bepaalt hoe effectief producten en diensten ontwikkeld kunnen worden en dus hoe innovatief een organisatie kan zijn. Dit geldt voor zowel commerciële bedrijven als voor non profit organisaties.

Agile en Scrum training in actie Jarenlange ervaring

We werken met ons eigen materiaal dat gebaseerd is op jarenlange ervaring in het werkveld. Een selectie uit het programma van IPMA en PMP/PMI komt daarbij aan bod. Bij ons opgeleide projectleiders kunnen prima opereren in een omgeving waar gewerkt wordt volgens een van de bekende projectmanagement methodes.

Onze cursussen zijn compact en gericht op de praktijk. Wij besteden veel aandacht aan de menselijke kant van projectmanagement omdat die net zo belangrijk is voor het projectsucces als de kennis van projectstructuren en technieken. De kleine groepen en de nazorg na een opleiding zorgen ervoor dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Onze trainers zijn all round. Ze kunnen werken met de grote bekende systemen van projectmanagement: PMP/PMI, IPMA, PRINCE2, Agile en Scrum. Zelf hebben ze als projectleider ervaring met al deze systemen. Maar we werken ook met minder bekende systemen van projectmatig werken. We zijn bevoegd en kunnen indien gewenst een certificeringstraject verzorgen.

Franstalige en Engelstalige trainingen Projectmanagement en incompany

Al onze diensten bieden wij ook in het Frans en Engels aan. Al onze consultants hebben internationale ervaring met projecten en spreken vloeiend Engels en of Frans. Engels sprekende medewerkers kunnen een aantal maal per jaar deelnemen aan een open inschrijvingscursus. Daarnaast verzorgen wij inhouse trainingen projectmanagement en Agile/Scrum in het Frans en Engels aan en uiteraard ook in het Nederlands. Ga voor meer informatie naar onze Engelstalige Project Management website.  Neem contact op voor een Franstalige incompany training.

 


project management cursus


Waarom kiezen voor www.projectmanagement-training.be?

 • Ervaren trainers: meer dan 20 jaar ervaring met projectmanagement.
 • Compacte cursussen: volledige opleiding tot projectleider in drie dagen, training tot Agile coach/Scrum master in één dag.
 • Veel aandacht voor de menselijke kant van projecten: training van hard- en soft skills.
 • Niet vastzitten aan één systeem van Projectmanagement of Agile.
 • Optioneel online examen voor het behalen van ons eigen certificaat. We berekenen geen examenkosten.
 • Zeer goede reviews van oud-cursisten.
 • Aanvullende elearning bij de opleidingen om na afloop nog meer te leren.

Korting bij het combineren van cursussen

Modern projectmanagement is ontstaan in de jaren 30 van de vorige eeuw en is sindsdien verder ontwikkeld. Sinds eind jaren 90 van de vorige eeuw is de zogenaamde agile projectaanpak erbij gekomen die geschikt is voor sommige (maar niet alle) projecten. De bekendste agile benadering is “Scrum”. In de agile manier van projecten is er meer ruimte voor flexibiliteit en komen teams sneller ‘in de flow’. Om die reden is het belangrijk voor moderne projectwerkers om agile te kunnen toepassen wanneer het deze voordelen biedt.

Voor wie projecten wil doen is ons advies is om zowel het veel uitgebreidere traditionele projectmanagement als het nieuwere agile te leren. Wie beide opleidingen bij ons volgt krijgt 100,- euro korting op het lesgeld. Deze aanbieding is alleen geldig als u rechtstreeks bij onze site en gelijktijdig de opleidingen bestelt. Neem contact met ons op als u nog vragen heeft over Agile, Scrum of projectmanagement.


Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze visie of onze trainingen? Neem gerust contact op.

Lees ook verder in onze artikelen over projectmanagement, Scrum, Agile en projectmatig werken of neem een kijk in het handboek projectmanagement.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *