Overzicht cursusdata

Data en tarief open inschrijving training Projectmanagement en Agile & Scrum

Opleiding Data Locatie Prijs
Agile & Scrum 6 maart 2018

Startgarantie!

Antwerpen € 475,-
Projectmanagement / Projectmatig werken 16-17-18 mei 2018 Eindhoven € 1.250,-
Projectmanagement / Projectmatig werken 12-13-14 september 2018 Antwerpen € 1.250,-

De prijs is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch (exclusief BTW).

De trainingstijden zijn van 10:00-17:00 uur. Alle trainingslocaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Mocht u geen geschikte datum kunnen vinden, wellicht kunt u dan terecht bij een van onze trainingen in Nederland.

Indien u de cursus combineert met een inschrijving voor de cursus Agile ontvangt u € 100,- korting. De korting is alleen van toepassing wanneer u zich tegelijkertijd voor beide cursussen inschrijft en wanneer u zich inschrijft via onze website.

Engelstalig en andere locaties:

Meer informatie en het inschrijfformulier van de Engelstalige opleiding projectmanagement  kunt u hier vinden. De Engelstalige opleidingen projectmanagement kunnen gevolgd worden door iedereen die het Engels goed beheersen. Let op, de Engelstalige training is iets duurder en heeft een eigen inschrijfformulier.

Neem contact op als bovenstaande trainingslocaties te ver reizen voor u zijn. Bij voldoende vraag kan een extra training ingelast worden.

Tarieven van incompany trainingen (trainingen voor een groep):

Als u een inhouse cursus projectmanagement, programmamanagement of agile projectmanagement wilt, vraag dan een offerte aan. Op basis van het aantal dagen, aantal deelnemers en uw specifieke wensen kunnen wij een voordelige inhouse training aanbieden.

Op de trainingen zijn algemene voorwaarden van toepassing.