Overzicht cursusdata

Data en tarief open inschrijving training Projectmanagement en Agile & Scrum

Opleiding Data Locatie Prijs
Projectmanagement / Projectmatig werken 24-25-26 maart 2020 (startgarantie) Antwerpen € 1295
Agile & Scrum 17 april 2020 Antwerpen € 495
Projectmanagement / Projectmatig werken 18-19-20 mei 2020 Eindhoven € 1295

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw.

De trainingstijden zijn van 10:00-17:00 uur. Alle trainingslocaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Mocht u geen geschikte datum kunnen vinden, wellicht kunt u dan terecht bij een van onze trainingen in NederlandDe prijs is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch (exclusief btw).

Indien u de cursus combineert met een inschrijving voor de cursus Agile ontvangt u € 100 korting. De korting is alleen van toepassing wanneer u zich tegelijkertijd voor beide cursussen inschrijft en wanneer u zich inschrijft via onze website. U kunt zich hier inschrijven.

Engelstalig en andere locaties:

Meer informatie en het inschrijfformulier van de Engelstalige training projectmanagement kunt u hier vinden . De Engelstalige opleidingen projectmanagement kunnen gevolgd worden door iedereen die het Engels goed beheerst.

Neem contact op als bovenstaande trainingslocaties te ver reizen voor u zijn. Bij voldoende vraag kan een extra training ingelast worden.

Tarieven van incompany trainingen (trainingen voor een groep):

Als u een inhouse cursus projectmanagement, programmamanagement of agile projectmanagement wilt, vraag dan een offerte aan. Op basis van het aantal dagen, aantal deelnemers en uw specifieke wensen kunnen wij een voordelige inhouse training aanbieden.

Op de trainingen zijn algemene voorwaarden van toepassing.