Overzicht cursusdata

Data en tarief open inschrijving training Projectmanagement en Agile & Scrum

Opleiding Data Locatie Prijs
Projectmanagement / Projectmatig werken 16-17-18 mei 2018
Startgarantie!
Eindhoven € 1.250
Projectmanagement / Projectmatig werken 12-13-14 september 2018 Antwerpen € 1.250
Projectmanagement / Projectmatig werken 12-13-14 november Rotterdam € 1250
Agile & Scrum 15 november Antwerpen € 475

De trainingstijden zijn van 10:00-17:00 uur. Alle trainingslocaties zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Mocht u geen geschikte datum kunnen vinden, wellicht kunt u dan terecht bij een van onze trainingen in Nederland.De prijs is inclusief lesmateriaal, koffie/thee en lunch (exclusief BTW).

Indien u de cursus combineert met een inschrijving voor de cursus Agile ontvangt u € 100 korting. De korting is alleen van toepassing wanneer u zich tegelijkertijd voor beide cursussen inschrijft en wanneer u zich inschrijft via onze website.

Engelstalig en andere locaties:

Meer informatie en het inschrijfformulier van de Engelstalige training projectmanagement kunt u hier vinden . De Engelstalige opleidingen projectmanagement kunnen gevolgd worden door iedereen die het Engels goed beheerst.

Neem contact op als bovenstaande trainingslocaties te ver reizen voor u zijn. Bij voldoende vraag kan een extra training ingelast worden.

Tarieven van incompany trainingen (trainingen voor een groep):

Als u een inhouse cursus projectmanagement, programmamanagement of agile projectmanagement wilt, vraag dan een offerte aan. Op basis van het aantal dagen, aantal deelnemers en uw specifieke wensen kunnen wij een voordelige inhouse training aanbieden.

Op de trainingen zijn algemene voorwaarden van toepassing.